Grisslehamn – Åland med Eckerölinjen

Grisslehamn – Åland med Eckerölinjen

Vi fick feeling och bokade en dagstripp med Eckerölinjen, Besättningen på Ruth, Ann Caroline af Uppsala och Mariannes åkte från Elmsta till Grisslehamns gästhamn. Vädret var strålande! riktigt badväder så när vi kom fram badade delar av besättningen i gästhamnen.

Klockan tre gick Eckeröfärjan. Kapten Marie bjöd in de två andra ”Shecaptains” på en fördrink bestående av Gin Strawberry med tonic och jordgubbar. Magiskt gott en sån här varm solig dag! Min hatt blåste av och det blev ett fasligt ståhej på bryggan i jakten på den, Kapten Roy lyckades till slut fiska upp den med båtshaken till min stora glädje.

Pink Gin

Eckerölinjen serverades en trerätters middag. Mycket gott med superservice! I vanliga fall har de buffé men i Coronatider är det inställt. Det konstiga var att det bara var ett fåtal som åt mat i restaurang Bornholm men det var fult i taxfree shoppen som vanligt.

Bild hämtad från Eckerölinjen

Grisslehamns gästhamn är inte en rolig hamn i sig men med tanke på närheten till Eckerölinjen, och övergången till Åland om man ska över dit kan jag rekommendera den. Många trevliga restauranger på gångavstånd. De har Hotell Havsbaden nära också, dit skulle jag gärna åka och gå på spa.

Bild från hotell Havsbadens instgram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.