Storön till Ostholmen

Storön till Ostholmen

Vi hittade en fin liten vik att lägga till i vid Storön, Waxholm. Efter att ha ätit åkte Kapten Roy ut med gummibåten. Skönt tyckte kaptenskan som kunde fila lite på båtloggen. Efteråt åkte kaptenskan ut och rodde med ljudbok i öronen. Har fastnat helt för alla Läckbergs böcker, just nu lyssnas det på Tyskungen.

Storön Waxholm

Efter en stund kom det här fantastiska skeppet inglidande, fullastad med ungdomar som eldade och grillade högt upp vid berget strax bredvid oss. Som tur var hördes inget in till oss när vi skulle sova.

Storön Waxholm

Nästa morgon satte vi kurs mot Ostholmen. Vi såg många vackra hus på vägen och några sälar låg och solade på en klippa. Vi kom fram till Ostholmen runt lunch precis innan ovädret brakade loss. Det blåste kuling och efter att ha dragit tampar mot alla håll och kanter gick vi till bastun! Så härlig eftermiddag!

Ostholmen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.